Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Een foodblogger op dieet?

FoodMindset programma 

Als foodblogger ben ik vanzelfsprekend ook een echte levensgenieter. Ik ga graag gaan uiteten en geniet ervan om vrienden bij ons thuis uit te nodigen. Op zondag bak ik graag wat lekkers voor mijn gezin en die lekkernijen deel ik dan ook met veel plezier op mijn blog en Instagram. 

Daarnaast wil ik ook mijn lichaam fit en gezond houden waardoor er, net als bij zoveel mensen, ook wel een paar kilootjes af mogen. Toen ik de oproep voor het FoodMIndset programma van Healthy For Me zag voorbijkomen dacht ik in eerste instantie "brrrr, terug een dieet". Dan moet ik voortaan elke keer salades en gezonde snacks gaan posten. 

Ik weet van mezelf dat ik al snel afknap op dergelijke accounts. Het geeft me een slecht gevoel want overleven op shakes en crackers en salades maakt me nu niet bepaald gelukkig. En dat is nu net wat je als foodblogger wil bereiken, je doelgroep gelukkig maken. Gelukkig maken met heerlijke inspiratie die ze dan zelf ook op tafel kunnen toveren.

Een gezonde relatie met voeding

Toch ben ik het programma wat van dichterbij gaan bekijken en ik ben overstag gegaan. De filosofie achter het programma heeft me echt nieuwsgierig gemaakt en me zelfs zin gegeven om van start te gaan. Ik ben nog nooit zo enthousiast gestart aan een dieet 😀

*Je gaat een eetpatroon creëren dat perfect aansluit bij jouw eigen levensstijl. Je kiest dus zelf wat je eet.

*Mijn huisgenoten kunnen perfect mee aan tafel schuiven dus geen aparte maaltijden.

*Via de 80/20 regel is er ook ruimte voor de wat minder gezonde keuzes.

*Je hoeft geen producten te schrappen.

*Je hoeft geen calorieën te tellen maar leert luisteren naar je lichaam.

Me, myself and I

Tijdens het programma ga ik niet alleen een gezonde relatie met voeding ontwikkelen maar ook met mezelf. Er zal dieper worden ingegaan op het eigen zelfbeeld en de mindset. Waar liggen mijn persoonlijke valkuilen en hoe kijk ik naar mezelf en naar mijn eetpatroon. 

Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit laatste net de sleutel is tot succes. Hoe jij jezelf ziet en voelt dat is toch waar het allemaal om draait niet!

Hoe jij jezelf ziet en voelt, dat is toch waar het allemaal om draait of niet!

Ik neem jullie dus heel graag mee op mijn traject! Concreet start die vandaag en ga ik 10 weken aan de slag met Do van Healthy For Me. Via live coaching, toegang tot een besloten community, constante begeleiding via WhatsApp... hoop ik een 8-10 kg te verliezen zonder in te boeten aan lekker eten. 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie