Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Dream a little: My Bucketlist - goodbye 2020

In het voorjaar van 2020 ben ik in de pen gekropen om mijn persoonlijke bucket list op te sommen. Nu het jaar stilletjes aan op zijn einde loopt, is het tijd om de balans op te maken en uit te kijken naar 2021!

Reizen

Een plaatselijke boswandeling buiten beschouwing gelaten maar van reizen is dit jaar niet veel in huis gekomen. De jaarlijkse citytrip met mijn zus is dus ook in het water gevallen. De reden is helaas niet ver te zoeken met die hatelijke Corona shizzle. Misschien kan ik mijn doelen op korte termijn wat bijstellen en gaan voor een Europese bestemming?

Ik hoop dan ook stiekem dat we deze zomer een trip samen met het gezin richting Denemarken kunnen maken. Onze oudste zoon, en eigenlijk ook de papa, willen heel graag eens naar Legoland en dit in combinatie met de prachtige natuur in Denemarken... fingers crossed!

Lokken - Denemarken

Trouwen

Ja mannen ik ben nog altijd beschikbaar 😉. Op zich zou er dit jaar ook niet veel fun geweest zijn in het plannen van een huwelijk dus we hebben nog wat speling. 

Zakjes confetti voor de huwelijksgasten

Zelfstandig een bedrijf opstarten

Als werknemer in de evenementensector was het helaas geen rooskleurig jaar, waardoor ik heel vaak op economische werkeloosheid thuis zat. Ik besloot de vrijgekomen tijd positief te benutten en ben beginnen investeren in de blog, en met resultaat. Ik heb ondertussen al een aantal leuke samenwerkingen achter de rug. Ik hoop op hetzelfde elan verder te kunnen gaan in 2021 maar dan zal het nog wat plannen worden om alle ballen hoog te houden. 
In het voorjaar wil ik me ook graag inschrijven voor een avondopleiding om mijn kookervaring wat verder uit te breiden. 

Voorlopig lege to do lijst

Sportiever worden

Eindelijk eentje die ik kan afvinken. Nu al een ruime drie maand bezig met Start To Run en we blijven volhouden. Waar ik voordien conditie 0 had kan ik toch al een goede 4 km lopen. Voor velen misschien niets om over naar huis te schrijven, maar voor mij een zotte prestatie. In 2021 hoop ik uiteraard de 5 km te behalen en te onderhouden. Dan gaan we, als de situatie het toelaat, ons ook eens opgeven voor een eerste loopwedstrijd. 

Nu nog van al dat lekkere eten kunnen afblijven en het komt helemaal goed!

Wat zijn jullie doelstellingen voor 2021?

Naar overzicht blog

7 reacties

Tania

Ik wil wat afvallen. Ik was goed begonnen maar door het thuiswerken is dat een beetje de verkeerde richting uitgegaan.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hier staat dat 1 januari ook terug op de planning! Ja is inderdaad zeer moeilijk met alle verleidingen in huis, herkenbaar!

Tessa

Ik heb ooit een bucketlijstje gemaakt, maar daar stond maar één ding op: the Rolling Stones nog maals zien

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hopelijk heb je die doelstelling kunnen waarmaken :-).

Jasmina

leuke doelen heb je...ik moet ook nog maar eens gaan brainstormen wat die van mij worden voor 2021

Kattebelletjes Foto Pitoe

Dank je! Ja motiveert wel om door te zetten om toch een aantal zaken af te vinken :-).

Felice Veenman

het i saltijd leuk om een wensenlijstje t ehebben: dingen die je nog wil doen, dingen die je wil leren, dingend die je wil afleren. Dat houdt een mens jong en geestelijk fit

Kattebelletjes Foto Pitoe

Dat klopt! Motiveert ook om te blijven groeien.

Sherry

Goede bucketlist. Ik moet ook zeker sportiever worden. Ben echt lui geworden hier.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hier moet ik mezelf ook nog altijd motiveren :-D.

Lindaschrijfthetop

Ja reizen het blijft een dingetje. Ik denk niet dat ik ga vliegen in 2021.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Laat ons hopen dat 2021 een positiever jaar kan worden.

Philippe

leuke doelstellingen uitgenomen van lekker eten blijven dat is verkeerd natuurlijk ? Mijn doelstelling voor 2021... go with the flow we zien wel

Kattebelletjes Foto Pitoe

Groot gelijk! Van het lekker eten zal ik niet afblijven maar misschien wat meer met mate :-).

Plaats een reactie