Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

My personal wishlist 2021

De maand december komt alweer om het hoekje loeren en traditioneel staat die periode voor cadeautjes. Niet alleen vieren we de eindejaarsfeesten maar in die maand mag ik ook een jaartje extra op de teller plaatsen. Ik krijg dan ook al iets meer de vraag wat er op mijn verlanglijstje staat. 

Het hele jaar door bots ik op de leukste ideeën en net die periode krijg ik een black-out. 
Het leek me daarom wel eens handig om een personal wishlist op te stellen. Misschien haal je er zelf ook wat inspiratie uit 🎁!

Abonnement op tijdschrift

Ik haal altijd heel wat inspiratie uit tijdschriften en dan vooral uit culinaire tijdschriften. Je kan me dus zeker altijd plezier doen met een abonnement op een culinair tijdschrift zoals Libelle Lekker of Delicious.

Activity Tracker

Een grote sportliefhebber is aan mij niet verloren gegaan. Ik heb met heel veel moeite een Start to Run training van 5 km afgewerkt om dan te beseffen dat ik er een grote hekel aan had 🤣. 
Het lijkt me wel zeer boeiend om wat meer inzicht te krijgen in mijn dagelijks beweegpatroon. Op die manier kan ik doelgericht wat meer beweging in mijn dag brengen. Daarnaast wil ik graag een ingebouwde slaapmeetfunctie want ook die nachtrust kan heel wat beter. 

Smartwatch

Plant Sensor

Ik ben een ware plantliefhebber. Mocht ik nog wat meer ruimte in huis hebben dan had ik zeker en vast een apart verlanglijstje met allemaal planten. Helaas moet ik het doen met de beschikbare ruimte die we hebben, maar dan kan ik mijn kleine collectie ook wel optimaal verzorgen.

Dit kan nu ook heel efficiënt want er zijn heel wat Plant Sensor apps op de markt die helpen bij de verzorging van jouw planten. Zo zal de sensor communiceren met de app en je laten weten wanneer je plant water of voeding nodig heeft. Daarnaast krijg je ook inzicht in de nodige hoeveelheid zonlicht die je plant verkiest. 

Vintage plantenhoekje

Escape Games Home editie

Ik ben een grote fan van Escape Rooms. Mijn ervaring met één van de betere Escape Rooms in Delft kon je hier al nalezen. 
Ondertussen zijn er ook al heel wat Escape Games op de markt die je gezellig thuis kan spelen. Uiteraard kan zo'n spel niet tippen aan de ervaring van een Escape Room maar de spellen van Dark Park scoren hoge ogen.  Het lijkt me heerlijk om tijdens de feestdagen met een aantal vrienden eens een Escape Game op tafel te zetten. 

Witchery Spell van DarkPark Games

Lekkere geuren in huis

Tot slot kan je me altijd blij maken met lekkere geuren in huis en dan denk ik aan geurkaarsen of essentiële oliën. Zeker tijdens de koude wintermaanden kan ik echt genieten van die heerlijke warme geuren van kaneel, vanille, hout of dennen.

Yankee Candle geurkaars

Hopelijk kon je zelf ook wat inspiratie uit mijn lijstje halen? Misschien kan je iemand wel zeer gelukkig maken 😉.

Naar overzicht blog

Plaats een reactie