Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Een schone frisse start met de wasparfums van The Laundry Store

Als het zonnetje weer wat vaker tevoorschijn komt en de temperaturen de lucht in schieten, dan weet je dat de lente in het land is. Mijn meest favoriete seizoen want die eerste zonnige dagen geven me onmiddellijk een energieboost. De hoogste tijd voor een grote lenteschoonmaak!

Breng de lentegeur in huis

Ik kan zo genieten van lekkere geuren in huis. Van zodra het wat warmer wordt buiten gooi ik graag de ramen open zodat alles wat kan verluchten. Daarnaast brand ik elke dag wel een geurkaars zoals mijn wax tarts van Yankee Candle of laat ik mijn geurwolkje met essentiële oliën zijn magisch werk doen. 

Rieten mand met linnen en bloemen in een veld

Maar niets overtreft de geur van verse was! Ik slaap net iets beter in een bed met fris gewassen lakens. Het geeft me een rustgevend gevoel en ik associeer het altijd met vakantie en zomer. Het is gek hoe iets als een geur zo'n effect kan hebben op je gemoedstoestand. 

Wasparfums

Ik ben onlangs gebotst op de wasparfums van The Laundry Story. Deze heerlijk geurende producten zijn afkomstig uit het zonnige Italië. Ze zorgen ervoor dat die heerlijke geur van vers gewassen nog zoveel langer blijft!
Een wasparfum is zeer geconcentreerd waardoor je slechts 5ml nodig hebt per wasbeurt.

Je giet enkele druppels in het bakje van de wasverzachter en na het openen van de wasmachine komt die heerlijke geur je al tegemoet. En het moet gezegd, sindsdien doe ik de was met net iets meer plezier 😄.

Wasparfums van Washok

Ik heb al geëxperimenteerd met wasverzachters en geurparels en moet eerlijk toegeven dat alhoewel de geur heerlijk is bij het uithalen van de was die ook heel snel terug verdwijnt. Met deze wasparfums rook ik een week nadien nog steeds die intense frisse geur. 

Washok

Ik mocht drie wasparfums uittesten in samenwerking met  Washok en het zijn stuk voor stuk toppertjes. Ik ben helemaal verknocht aan de geur Crystal, een echte frisse bloemengeur. Ze hebben ook een zeer leuk proefpakket met 17 verschillende geuren want geur blijft natuurlijk iets persoonlijks. Kan een leuke tip zijn mocht je nog op zoek gaan naar een Moederdag cadeautje 😉.

Naar overzicht blog

Plaats een reactie