Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

The Insiders: PowerPro Ultimate LED FC9932/09

Ik ben al enkele jaren enthousiaste tester op The Insiders, een netwerk van aangesloten consumenten die producten gaan uittesten. Als Insider test je dus interessante nieuwigheden op de markt en deel je die ervaring met vrienden, familie en collega's. Doorheen de jaren heb ik zo al kunnen kennis maken met heel wat interessante merken zoals Le Petit Marseillais, Purina One, Garden Gourmet, Garnier, Clinique, Nestlé en zeer recent een aantal campagnes voor Philips. De Philips Sonicare elektrische tandenborsten, de Philips Wake-up Light, de Philips slowjuicer en de Philips PowerPro stofzuiger. Stuk voor stuk toch zeer kwalitatieve producten waar een redelijk prijskaartje aan vasthangt. Niet elke campagne is gratis want soms vraagt men een waarborg waarbij je dan een bepaald percentage van de aankoopprijs dient te betalen als je het product wil houden. Desalnietemin toch een ideale gelegenheid om een product uit te testen.

Mijn recente campagne met de stofzuiger is hier zeker een prima voorbeeld van. In de winkel denk je steeds de allerbeste stofzuiger in handen te hebben en dan volgt thuis toch wel weer de teleurstelling als die na een tijdje niet meer werkt zoals het hoort. Onze AEG zakloze stofzuiger had ook zijn mooiste dagen reeds op de teller staan. Door de vele verbouwingen begon het toestel zijn glorie te verliezen en de zuigkracht was al heel lang niet meer wat het geweest was. Steeds meer greep ik naar een simpele veegborstel en greep ik met tegenzin het log en reeds afgetakelde toestel ergens in een hoekje van onze bergruimte. De campagne kwam dus als geroepen! Philips beloofd met dit toestel een apparaat met maximale zuigkracht en minimaal energieverbruik. Mijn vreugde was groot toen ik vernam dat ik bij één van de 250 Insiders in de Benelux behoorde. Met veel trots mijn giga doos gaan afhalen bij het UPS afhaalpunt.... nog nooit zo blij geweest dat ik mocht stofzuigen 😀.

Het toestel ziet er zeer high-end uit met de ingebouwde LED technologie. Bij het stofzuigen zitten er Led lichten op de zuigmond waardoor je stof onder kasten of tafel veel beter kan opsporen. Best wel confronterend eigenlijk 😮.

Ik dacht dat mijn huisje best schoon was maar onder LED verlichting zag het er toch wel anders uit. Heel veel kattenhaartjes en kruimeltjes die bij het vegen gewoon bleven liggen kan ik nu met gemak opzuigen. Zeker met een peuter in huis is dit geen overbodige luxe. De stofzuiger is inderdaad krachtig en ik merk toch wel dat alle stof zeer vlot verdwijnt. Het toestel is natuurlijk nog spikspinternieuw dus ik hoop dat het nog zeer lang zo mag blijven. Ook een luxe aan dit toestel zijn de bedieningsknoppen in het handvat. Gedaan met bukken om het toestel aan en uit te leggen. Ok het zijn allemaal maar kleine dingen maar we zijn best trots op onze high-end stofzuiger! Als ik toch enkele minpunten moet meegeven dan misschien toch wel het prijskaartje. Je betaald al snel om en bij de €400 voor dit toestel en dit is toch een stevige hap uit het budget. Verder merk ik dat de koppelstukken iets minder vlot in en uit schuiven dus hier moet ik soms wat wrikken. Licht als een veertje is het toestel ook niet dus als je de trap op loopt te sleuren blijf je toch nog altijd wel even vloeken maar daarentegen is het toestel wel zeer robuust en kan het tegen een stootje.

Ik laat jullie volgend jaar weten of ik nog steeds zo lovend hierover denk 😇.

 

Naar overzicht blog

2 reacties

christiaan willems

Beste, nee stond er niet bij vermeld enkel dit : Na de testperiode vragen we je om het product retour te sturen. Afhankelijk van de campagne en het product is het ook mogelijk dat je het product mag houden of met een korting kan kopen. We laten je dit na de testperiode weten.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hallo christiaan, Soms doen ze ook wedstrijden waarbij de meest actieve insiders het item mogen houden dus met een beetje geluk ?. Groetjes

christiaan willems

vandaag ben ik geselecteerd voor het nieuwste toestel, Philips steelstofzuigerserie 8000 Aqua+ winkelprijs 550 euro, nu mijn vraag in 2017 heb jij tester geweest en dat toestel koste in de winkel toen 400 € , voor welke prijs mocht je het toestel houden na de testperiode ? Mvg.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Dag Christiaan, Toen waren het nog mooie tijden en mocht ik het toestel gratis houden. Nu met alle duurdere campagnes merk ik dat dit telkens tegen betaling is. Stond er niet bij bij de campagne wat het aankoopbedrag zou zijn? Groetjes,

Plaats een reactie