Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Hello Fresh Friday

Ze zijn ondertussen niet meer weg te denken in ons dagelijks drukke leven: de maaltijdboxen. Die maaltijdboxen komen netjes aan huis en zitten vol met ingrediënten en recepten waar je onmiddellijk zelf mee aan de slag kan. 


Ingrediënten Hello Fresh maaltijd


Persoonlijk vind ik het gemakkelijk omdat ik dan zelf niet aan het werk moet om een menu uit te dokteren en daarenboven alles in de winkel te gaan bijeenzoeken. Maar het grootste voordeel, voor mij persoonlijk, is de inspiratie die ik uit de vele menu's kan halen. 

We bestellen steeds 3 maaltijden per week maar je kan dit ook voor bijvoorbeeld 4 of 5 dagen per week. Met 3 dagen weet ik zeker dat ik alle gerechten binnen die week kan klaarmaken. Alles blijft vers en ik kan de rest van de week overhouden om eigen gerechten te koken of eens iets af te halen of uit te gaan eten. 

Komende weken deel ik met veel plezier elke vrijdag het meest gewaardeerde recept uit onze box. Vaak geef ik er een eigen persoonlijke twist aan of laat ik zaken weg die ik zelf minder lekker vind. 

Penne met romige geitenkaassaus

champignon roerbakmix

Ingrediënten voor 2 personen

 • 180 gr penne
 • 1 teentje knoflook
 • 400 gr champginon roerbakmix
 • 1 zakje Italiaanse kruiden
 • 200 ml kookroom
 • 75 gr verse geitenkaas
 • 20 gr gezouten amandelen grof gehakt
 • 50 gr geraspte geitenkaas
 • 1 tl mosterd
 • 1 el olijfolie
 • 1/2 groente bouillonblokje
 • peper en zout

Bereidingswijze

 1. Breng ruim water aan de kook en verkruimel hierin het bouillonblokje. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat van het kookvocht. 
 2. Pers het knoflookteentje en verhit 1 el olijfolie in een wok. Roerbak hierin  5 minuten de knoflook samen met de roerbakmix en de Italiaanse kruiden. 
 3. Voeg de kookroom, verse geitenkaas en mosterd toe aan de wok en meng alles goed. Voeg wat van het kookvocht toe zodat de saus mooi kan binden. 
 4. Voeg nu de penne toe aan de wok en verhit het geheel nog zo'n 3 minuten.
 5. Breng het gerecht op smaak met peper en zout
 6. Garneer de borden met de geraspte geitenkaas en de amandelstukjes. 
Geitenkaassaus

Gratis box of kortingscode

Zelf nieuwsgierig om deze box uit te testen? Ik heb verschillende kortingscodes of gratis codes. Stuur me gerust een bericht en ik bezorg jou de code.

Naar overzicht blog

Plaats een reactie