Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Food & Mindset programma eindresultaat

Niet te geloven, we zijn al 10 weken verder! Dat wil dus zeggen dat het Food & Mindset programma op zijn einde is gelopen. Kan ik met een positief gevoel terugblikken?

Successen vieren

Ondertussen geeft de weegschaal een mooie 6 kg minder aan. Ik geef toe, ik had stilletjes gehoopt op 10 kg maar het is belangrijk om stil te staan bij de behaalde successen. 

  • Ik kon voor het eerst in jaren een maatje minder uit het kledingrek nemen.
  • Die veel te strakke broek zit plots heel comfortabel.
  • De "love handles" zijn iets minder prominent aanwezig. 
  • Ik ontdek kledingstukken in mijn kledingkast die ik voordien niet meer aankon. Je weet wel dat stapeltje met kleren die mij ooit nog wel eens gingen passen in een verre toekomst. 

Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste! Ik kan terug met een positief gevoel naar mezelf kijken. Aanvaarden dat ik er niet "Instagram perfect" uitzie maar er best wel mag zijn.

Voor foto
na foto
6 kg lichter maar nog altijd een levensgenieter :-)

Het is geen dieet maar een mindset

Wat mij over de streep trok om aan het programma mee te werken was de focus op gedragsverandering. Ik had helemaal geen zin in regeltjes van dit mag je wel en dit mag je niet eten. Die levenswijze is namelijk niet vol te houden. Ik geniet van lekker eten, op restaurant gaan, lekker bakken... .

Tijdens de coaching ben je heel wat met jezelf bezig en dat vond ik eigenlijk vaak wat ongemakkelijk maar tegelijk is het ook zeer verhelderend en confronterend. Je moet er dus best wel wat energie instoppen maar als de motivatie goed zit haal je er zoveel uit. 

Lange termijn

Maar hoe gaat het nu verder? Ik zal er niet omheen draaien, het blijft lastig om vol te houden. De combinatie gezond eten en voldoende bewegen is nu eenmaal van groot belang en dat vraagt wat energie, inzet en tijd. Ik heb voor mezelf een streefgewicht vastgezet dus ik wil nog even blijven werken om dat te behalen. Ik heb voor mezelf ook een realistisch doel vastgezet. Het belangrijkste is dat ik deze mindset wil blijven behouden en er positief tegenaan wil blijven kijken. 

En lukt het mij dan een dagje of weekendje minder dan is het maar zo!

Wil jij ook die knop omdraaien?

Het Food & Mindset Programma is het programma waar ik aan mee gedaan heb maar er zijn verschillende opties. Zo is er ook een VIP 1 op 1 coaching of nu volledig nieuw de Instagram Healthy Summer Cursus. Pas op die gaat al van start vanaf 5 juli dus als je er nog bij wil zijn, neem je best snel even contact op!
Tijdens deze cursus krijg je dagelijks tips om gezond te eten tijdens de zomermaanden. Denk maar aan de vele bbq's of uiteraard een all-in vakantie. 

Gezonde brochettes op de bbq

Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees ze in de vorige blogposts:

Post 1

Post 2

Post 3

Post 4

Post 5

Post 6

Naar overzicht blog

Plaats een reactie