Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Mijn top 3 uit de Beauté & Vogue Box

Beautyboxen

Zoals jullie al wel weten ben ik dol op beautyboxen aan huis. Maandelijks ontvang ik de Goodiebox en een sample van Parfumado dus het is elke maand opnieuw weer uitkijken om al die nieuwe goodies uit te pakken. 

Ik had al langer mijn oog laten vallen op de Beauté & Vogue boxen maar was nooit 100% overtuigd over de inhoud....tot nu dus. 
Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe box die je vrijblijvend kan bestellen. Je hangt dus niet vast aan een abonnement en kan elk seizoen opnieuw ervoor kiezen om de box in huis te halen of een keertje te passen. 
Terwijl Goodiebox werkt met het element van verrassing staat Beauté & Vogue voor transparantie. Ze maken alle producten uit de box bekend op hun social media kanalen zodat ieder voor zich kan uitmaken of de box de moeite waard is. 

De Summerbox

Hun zomereditie werd enkele weken terug aan huis geleverd en omvat in totaal 22 fulsize producten. Ik heb €72.50 betaald voor de box en die heeft een waarde van €275. Reken hierbij ook nog €5.95 voor de verzending en voor een kleine €80 kan je weer even verder met beautyproducten. Ook een pluspunt is het feit dat ze inzetten op vegan producten en steeds werken met gekende A-merken. Ondertussen kon ik de volledige box uittesten en geef ik graag even mijn top 3. 

Hydrating Glow Serum - Glow up van Jorgobé t.w.v. €40

Dit serum met avocado-, jojoba- en hennepzaadolie heeft een hoge concentratie aan essentiële vetzuren, sterke antioxidanten en vitamines. Avocado-olie stimuleert de natuurlijke collageenvorming van de huid, het extract van sandelhout geeft een verstevigend effect terwijl rozenbottelolie de huid herstelt. Het serum belooft een aanzienlijke verbetering van de elasticiteit van de huid waardoor vroegtijdige veroudering voorkomen kan worden. 
Dat zijn mooie beloftes en ik heb al een aantal serums de revue zien passeren maar deze heeft echt een vaste plek in mijn skincare routine veroverd. Na het aanbrengen merk je inderdaad een bepaalde glow op de huid en voelt mijn huid ook veel zachter en gehydrateerd aan. Of het mijn vroegtijdige veroudering kan voorkomen laat ik tussenin 😀.

Mini Foot Spa 2-in-1 van Kneipp t.w.v. €2.99

De voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract zorgen voor een ontspannend en verzorgend voetbad. Nadien kan je de voeten gaan insmeren met de verzorgende voetcrème met sheaboter en vijgenextract.
Ik heb een moeilijke relatie met mijn voeten en dit product was dan ook een verrassing van jewelste. Na het voetbadje en de crème voelden mijn voeten zo ongelofelijk zacht aan. Ik heb dit werkelijk nog met geen enkel ander product verkregen of het was na inbreng van een pedicure. Daarenboven is de geur hemels. Deze haal ik zeker en vast nog in huis!

False Lash Effect Mascara 4D van Make Up Studio t.w.v. €19.90

Deze mascara geeft de wimpers extreem veel volume, maximale lengte en een indrukwekkende krul. 
Dat het nepwimpers kan vervangen is misschien net iets te optimistisch maar de mascara is wel mijn nieuwste favoriet. Het siliconen borsteltje zorgt ervoor dat je de mascara gemakkelijk kan aanbrengen zonder klontertjes en geeft mijn wimpers inderdaad een mooie krul. 
Prijs/kwaliteit dus zeker één van de betere mascara's in mijn collectie. 

Er zitten nog heel wat toppers in deze box en het leukste is het feit dat het allemaal bruikbare producten zijn zoals shampoo, conditioner, droogshampoo, zonnebrandolie, scrub... . Ik ben al benieuwd naar hun herfst editie!

Kennen jullie de Beauté & Vogue Box al?

Naar overzicht blog

4 reacties

Tessa

Mooi box. Zelf zit ik te twijfelen of ik de Styletone box ga aanschaffen. Het lijkt me leuk om elke maand verrast te worden, maar er zitten ook zo vaak spullen bij die ik niet gebruik

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ik heb in het verleden nog de Styletone box gehad maar ben hiermee gestopt toen. Heel wat onbekende merken en vaak producten die kwalitatief niet zo goed waren. Het is wel al een eindje terug dus ik weet niet hoe het nu zit met hun boxen.

nicole orriens

De mini foot spa van Kneipp springt er voor mij echt uit. Die lijkt me heerlijk ontspannend. Deze doos kende ik nog niet.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja hier ook echt een favoriet!

Joyce - SomedayTodayNL

Ik was eerder ook echt dol op dat soort boxen! Maar ben er inmiddels een beetje op uit gekeken. Dat serum lijkt me trouwens wel heerlijk!

Kattebelletjes Foto Pitoe

Het leuke is dat je bij deze dozen pas besteld wanneer je er echt zin in hebt :-). Ja het serum heeft een plekje in mijn dagelijkse routine gekregen :-).

Jasmijn

Wat een mooie verpakking van de Jorgobe!

Plaats een reactie