Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Mijn persoonlijke stylist aan huis: Zalon - najaar

De eerste schooldag gaat meestal gepaard met de stille komst van het herfstseizoen. Niet mijn meest favoriete seizoen maar wel op vlak van mode. De jurken en rokken in combinatie met een panty en laarsje en niet te missen de open mantels of leren jassen. Ik was dus zeker benieuwd naar mijn nieuwste Zalon box!

Style Card

Zoals voorheen kreeg ik terug wat stijladvies samen met mijn box en ik toon jullie graag even de verschillende combinaties:

Ik was vooral heel benieuwd naar de de lederen broek van Q/S en de groene trui van MbyM. De kleedjes zijn nogal sober dus hier zie ik minder een match maar je weet nooit of deze outfit alsnog een voltreffer is.

Mijn ervaring

Na enkele dagen kon ik de box gaan afhalen en kon het passen beginnen!

Outfit 1

Deze combinatie bestaat uit:

De jeans zit lekker comfortabel maar de lagere prijsklasse uit zich ook in de kwaliteit van de jeans. De stof voelt zeer dun aan en de jeans sluit ook niet mooi aan in de taille. 
De blouse vind ik leuk van stijl maar ik mis hier wat meer aansluiting. Het model valt in één stuk los naar beneden en verzwaart hierdoor mijn bovenlichaam.
De veterboots zijn heerlijk stoer maar de stof iets minder geschikt voor die druilerige herfstdagen en daarvoor had ik ze net nodig. 

Outfit 2

Deze blousejurk in kleur grape leaf komt van KAFFE en komt neer op €79.95.

Deze jurk geeft me onmiddellijk een slecht gevoel. De kleur is somber en de jurk valt vrij groot en lang uit. Er zit ook niets qua vorm in waardoor ik ze met een ceintuur zelf wat heb willen accentueren. Ik merk op de site van Zalando dat ze ook aanraden om een maatje kleiner te bestellen wat hier niet het geval is en dus zeker ook wel gemogen had. 

Outfit 3

Deze combinatie bestaat uit:

Op foto kan ik de look meer appreciëren dan wanneer ik ze zelf aanheb. De rok is vrij bombastisch en het materiaal is ook vrij zwaar.
De trui vind ik prachtig van kleur maar de vorm is niet echt zoals ik voor ogen had. De trui valt zeer wijd en kort uit. Hierdoor is het ideaal om te combineren in een rok of broek maar ik draag zo een typische slobbertrui ook graag los over een broek en hiervoor valt hij veel te kort.  

Outfit 4

Deze combinatie bestaat uit:

Deze combinatie sprak mij het meeste aan van alle voorstellen. Ik vind het wel een leuke en stoere look maar toch waren er wat twijfels.
De lederen legging legt namelijk overal het accent op dus zou ik die nooit dragen zonder een lange blouse of trui. De blouse kan je enkel sluiten met het lint dus die zag ik binnen de kortste keren openvallen dus hier zou ik mij niet comfortabel bij voelen. 

Outfit 5

Deze jurk van OPUS in kleur black komt neer op €79.95.

Eerst en vooral een zeer fijne luchtige jurk met mooie pasvorm. Jammer genoeg spreekt de kleur me totaal niet aan. Zo somber en oubollig.

Ik heb uiteindelijk niets gehouden uit deze box, jammer! Ik kreeg wel wat meer inzicht in wat mij wel of niet staat wat zeker helpt naar toekomstige aankopen.

Hadden jullie een favoriet ? Laat het gerust na in de comments hieronder.

Benieuwd naar mijn voorjaarseditie lees gerust even terug op deze link

Naar overzicht blog

1 reactie

Manon

Die jurkjes zijn wel eventueel met stoere boots denk ik!

Plaats een reactie